STEINFLISER

ELEGANT STEINPLATER SOM PASSER OVERALT

Naturlig steinfliser er varig, tidløst og lekkert. Ofte velges steinsflis til kjøkken, stue, terrasse, bad, gang, soverom, inngangsparti, trapper osv. Det kan brukes inne og ute, på gulv og på vegg. Bare fantasien setter begrensninger!  

Natursteinsflis er et naturprodukt. Det er miljøvennlig, slitesterkt, enkelt å rengjøre og vedlikeholde og det har svært lang levetid. Steinfliser gir et innbydende inntrykk, det er klassisk, elegant og tidløst. 

Hvorfor velge steinfliser?

Steinfliser er laget av naturstein, et naturprodukt som er både miljøvennlig og bærekraftig. I tillegg til å være estetisk tiltalende, er naturstein også kjent for sin slitestyrke og lange levetid. Du investerer ikke bare i skjønnhet, men også i holdbarhet – et riktig lagt steingulv kan vare i flere tiår uten behov for omfattende vedlikehold.

Et annet stort fortrinn med steinfliser er hvor enkle de er å holde rene. De tåler daglig bruk, søl og slitasje, og med minimal innsats kan de holdes pene år etter år. Enkel rengjøring og lite vedlikehold gjør steinfliser til et praktisk valg i områder med mye trafikk, som entréer, kjøkken eller trapper.

Skap et varig førsteinntrykk

Når du velger steinfliser, investerer du i et materiale som er både klassisk og moderne. De gir ethvert rom et elegant og innbydende uttrykk, og det tidløse designet sikrer at hjemmet ditt ser like bra ut om 10 eller 20 år som det gjør i dag. Steinfliser er rett og slett et valg for de som setter pris på kvalitet, holdbarhet og varig skjønnhet.

Kontakt oss

Send tegninger, eller ta mål av det aktuelle område, og vi vil sende deg ett uforpliktende tilbud tilbake.

Mail: post@smart-stone.no

Vi er behjelpelig med vår fagkunnskap, ta kontakt om du har spørsmål!

Legg igjen navn, epost og din beskjed i meldingsboksen under. 

Eller ring oss på +47 90 75 77 48

Kontakt Oss
Personvernerklæring *

Eller skriv via facebook