Smartstone AS

 Vi brenner for naturstein og  smarte løsninger

Smartstone AS ble grunnlagt av Kristoffer Thorrud Skolem og Halvor Sjulstad i 2019.

Vi er relativt nyetablerte, men med lang erfaring fra bransjen. Vi kjenner samarbeidspartnere og markedet godt. I tillegg er vi gode på å finne smarte løsninger – både for våre kunder og for å drive en effektiv og solid bedrift. Vårt unike kontaktnettverk i bransjen gjør at vi kan tilby våre kunder naturstein i topp kvalitet til en svært god pris.

Vi satser på naturstein i god kvalitet. Vi tilbyr takskifer, steinpanel, steinfliser,  bruddskifer, bruddheller, norsk brostein, granittblokker og kantstein. Vår visjon er å bli den mest aktuelle natursteinsleverandøren i Norge.  For å komme dit må vi bygge “stein-på-stein”. Nå er fokus at hver eneste kunde skal bli fornøyd.

I hovedsak er vi en nettbutikk, og kontakten med kundene våre går i hovedsak over mail og telefon. Men avtal gjerne et møte med oss i våre lokaler i Larvik om du ønsker en gjennomgang av våre produkter, eller ønsker å diskutere løsninger for ditt prosjekt.

Noe av det morsomste i denne jobben er å få tilsendt bilder fra en fornøyd kunde etter at våre produkter er montert. I våre øyne finnes det ikke noe vakrere enn en solnedgang med et nylagt skifertak fra oss i forgrunnen. 

Hvem er vi?

Halvor Sjulstad

Halvor Sjulstad

Produktansvarlig

Halvor jobbet som anleggsgartner fra 1989, og var tidlig ute når han startet med import av naturstein fra Asia allerede i 1997,  med denne erfaringen er han ekspert når det kommer naturstein, har du noen spørsmål, så er dette mannen å kontakte.


Kristoffer Skolem

Kristoffer Thorrud Skolem

Daglig leder

Kristoffer fullførte sin mastergrad i industriell økonomi i 2014.

Kristoffer har ansvaret for den daglige driften i Smartstone AS.

 

Har du noen spørsmål?