Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling, lagring og bruk av personopplysninger på smart-stone.no (“Nettstedet”) og i forbindelse med kjøp og andre henvendelser i Smartstones butikk. Her finner du informasjon blant annet om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har. Smartstone AS, (organisasjonsnummer: 921991630, heretter “Smartstone” eller “vi”) er ansvarlige for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

Hvilke personopplysninger vi behandler

Smartstone behandler personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Den typen personopplysninger Smartstone behandler om deg kan være:

  • Grunnleggende kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-post
  • Demografisk informasjon som fødselsdato, alder og kjønn
  • Jobbinformasjon som arbeidsgiver, tittel, stilling, samt faglige preferanser og interesser
  • Tilbakemeldinger, kommentarer eller spørsmål fra deg om Smartstone eller våre produkter og tjenester
  • Økonomisk informasjon som f.eks kredittkortinformasjon, fakturaadresse etc.
  • Informasjon som angis i nettleseren din som for eksempel type nettleser eller konsoll, språk, adressen til nettstedet du kom fra, samt annen trafikkinformasjon som IP-adresse
  • Klikk og bevegelse på Smartstone-nettsider og i våre produkter og tjenester
  • Epost adferd, for eksempel hvilke e-poster fra Smartstone du åpner, når og hvordan

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter. Smartstone deler ikke personopplysninger med andre, med mindre det er nødvendig for å gjennomføre inngåtte avtaler eller for å oppfylle rettslige forpliktelser.

Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av de personopplysningene som er lagret av Smartstone. Se eget punkt nederst på siden.

Hvordan vi samler personopplysninger

Det er frivillig for deg som besøker Nettstedet å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. Behandlingsgrunnlaget er normalt samtykke fra den enkelte, men kan også være at du kontakter oss via skjema på nettsiden eller pr telefon. I slike tilfeller gir du ditt samtykke til å behandle personopplysningene ved å sende oss forespørselen din.

Automatisk datainnsamlingsverktøy

Smartstone bruker ulike digitale sporingsteknologier for å samle inn informasjon om bevegelsene dine på Smartstones nettsider og når du samhandler med oss. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (“cookies”) er små tekstfiler som inneholder en streng med tegn, som gir nettleseren din en unik identitet. Identiteten kan brukes til å kjenne deg igjen og f.eks tilpasse innholdet på nettsider til hva du interesserte deg for ved siste besøk på våre nettsider, De fleste nettlesere er i utgangspunktet innstilt for å godta informasjonskapsler. Du kan imidlertid endre nettleserinnstillingene for å få din nettleser til å nekte bruk av informasjonskapsler generelt, blokkere tredjeparts informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel skal aksepteres. Du kan selv slette informasjonskapslene lagret i din nettleser når du måtte ønske.

Dersom du vil vite mer om informasjonskapsler og hvordan de fungerer, kan du lese mer på www.allaboutcookies.org

Informasjonskapsler og teknologier fra Google

Google Tag Manager: Et verktøy for å legge til funksjonalitet på nettsidene.

Google Analytics: Denne informasjonskapselen gir oss mulighet til å se informasjon om brukerens aktiviteter på nettsider, inkludert men ikke begrenset til sidevisninger, kilde og tid brukt på et nettsted. Smartstone anonymiserer IP-adresser før disse sendes videre til Google, noe som betyr at de ikke kan spores tilbake til enkeltpersoner. Dette bidrar til å beskytte ditt personvern. Ved hjelp av Google Analytics kan vi se hvilket innhold som er populært, og mindre populært på våre nettsider, og arbeide for å gi våre brukere flere av de tingene de liker å lese og se på.

Google Remarketing (DoubleClick): Plasserer informasjonskapsler på brukernes datamaskin, som betyr at Google etter at brukeren har forlatt nettstedet, kan vise annonser som fanger interesse, basert på brukerens tidligere aktivitet på Smartstones-nettsider. Denne informasjonen identifierer ikke enkeltpersoner.

Hotjar: Plasserer informasjonskapsler på brukerens datamaskin for å analysere faktisk bruk av nettsidene, herunder plassering av muesepeker, scrolling på side, registrering av museklikk eller fingerberøring ved touchskjerm og brukerens gjennomføring av skjermaer. All data som lagres er anonymisert og er ikke gjenstand for identifisering av personer.

Du kan forhindre at den informasjonen som genereres av Googles informasjonskapsler ved å laste ned og installere tillegget Google Analytics Opt-out Browser Add-on for din nåværende nettleser. Dette tillegget er tilgjengelig på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pikseltagger fra Facebook

Facebook Remarketing: Facebook pikseltagger innebærer at det plasserer en informasjonskapsel på datamaskinen din som kan sende et varsel til Facebook for å orientere Facebook om at du har vært inne på den nettsiden som Facebook pixeltaggen er knyttet til. Denne teknologien kan i teorien anvendes til å eksponere deg for Visma i din Facebook “feed”. Bruk personverninnstillingene dine på Facebook for å begrense eksponeringen for slik markedsføring.

Direkte markedsføring

Kun dersom du eksplisitt har samtykket til det, vil vi benytte personopplysninger vi har om deg til å sende deg tilbud og informasjon om våre produkter. Vi benytter i denne forbindelse bl.a. den informasjonen vi har om dine tidligere kjøp for å gi deg tilbud som vi tror du vil være interessert i. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke her, kontakte oss direkte eller klikke nederst i e-poster du motter.

Hvor lenge vi lagrer data

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, inntil du ber oss slette dem, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

Hvordan vi sikrer personopplysninger

Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

Dine rettigheter når det gjelder opplysninger vi har om deg

Alle som spør, har rett på grunnleggende informasjon om behandling av personopplysning i en virksomhet etter personopplysningsloven § 18, 1. ledd. Smartstone har gitt denne informasjonen i denne personvernerklæringen. Du som er registrert i et av Smartstones systemer har rett på innsyn i egne opplysninger ved henvendelse. Du har også rett til å be om at data blir slettet, eller at feilaktige opplysninger blir rettet. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Endringer i denne erklæringen

Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbygningen av eller funksjonalitet på Nettstedet. Dersom vi gjør vesentlige endringer, vil vi informere om dette på Nettstedet.

Slik kontakter du oss

Dersom du har kommentarer eller spørsmål om personvernerklæringen vår eller andre spørsmål knyttet til personvern, ber vi deg kontakte oss.
E-post: post@smart-stone.no
Postadresse: Kanalgata 60, 3263 Larvik