Frakt dit du vil —

Vi leverer naturstein til hele landet

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Våre priser på nettsiden er eksklusiv frakt. Ta kontakt, så gir vi deg ett uforpliktende tilbud som inkluderer frakt dit du vil.

Bring

Bring leverer til stort sett hele landet. Pallene blir satt av på adressen så langt lastebil kommer frem.

Se på Bring sin nettside

Kranbil - Asbjørn Næss

Skal steinene løftes på plass? Da er kranbil det riktig alternativet. Takskifer blir ofte levert med kranbil.

Se på Asbjørn Næss sin nettside

Budbil​

Direktetransport med budbil er det kjappeste alternativet.

 

Logistikk er ett fokusområde for Smartstone AS, og er en viktig del av vår suksess. Importvarene kommer direkte inn på vårt lager i Larvik, med containertransport. På containertransport samarbeider vi med Greencarrier shipping and logistics AS. De tar klima og miljø på alvor, og strekker seg lenger enn lovreguleringene for å ta vare på fremtiden. Det gjør at vi kan velge dem som transportør for våre importvarer med god samvittighet, og at kundene kan kjøpe våre produkter, med visshet om at vi har klima og miljø i fokus.

Når varene skal ut til kunde, så går de direkte fra vårt lager, med bring, Asbjørn Næss eller budbil, og rett til sluttkunde. Dette er effektivt, billig og bra for klima/miljø.

Siden Smartstone AS selger tunge produkter, så er det viktig med ett minimum av frakt. Vår løsning er færrest mulig ledd på veien fra produksjon til sluttkunde. Dette er lett å forstå, og hovedgrunnen til at vi kan tilby topp produkter til en lavere pris enn konkurrentene.

Ta kontakt med oss for å få ett uforpliktende tilbud inkludert frakt til din adresse.