Fasadestein - Geilo Steinpanel vegg

5 Gode Grunner til å Velge Fasadestein

1. Fasadestein er vedlikeholdsfritt og varig!

Om du velger fasadestein, så slipper du unna vedlikehold! Det er ikke moro å bruke fine sommerdager på maling, vasking og annet vedlikehold! Det er fantastisk å kunne velge ett byggemateriale som er fra naturen, og tåler alle årstidene vi har i Norge. Ekte naturstein holder år etter år etter år.

2. Du kan montere selv, eller så hjelper Smartstone deg.

Er du litt handy kan du fint montere fasadestein selv. Om ikke så kan du ta kontakt med Smartstone, vi monterer produkter fra vårt eget sortiment, eller kan være behjelpelig med å skaffe en håndverker. Ta kontakt med Smartstone HER. Under følger en videosnutt og noen bilder der vi monterte Geilo steinpanel på en pipe.

Geilo Steinpanel montert på pipe (utsnitt)
Geilo Steinpanel montert på pipe
Geilo Steinpanel montert på pipe

3. Du har stor valgfrihet, det finnes ulike typer steinpanel, og ett av de passer nok til din fasade.

Smartstone har forskjellig typer steinpanel. Det er først og fremst smak og behag. Det mest populære steinpanelet; Valdres, har gråfarger med glimmer, og rustinnslag. Trysil har en veldig fin ensfarget gråfarge. Geilo er litt mørkere, og har noe blåfarger i seg. Rauland har også ett fargespill, og er ett ganske lyst steinpanel. Steinpanelene til Smartstone er nyutviklet i 2019, og har de aller beste løsningene.

Fasadestein - Steinpanel - Valdres
Fasadestein - Steinpanel - Geilo
Fasadestein - steinpanel - Rauland

Valdres Steinpanel

Geilo Steinpanel

Rauland Steinpanel

4. Fasadestein er vakkert, det gir en eksklusiv følelse.

Det er ikke lenger bare en vegg, men ett blikkfang. Folk som setter pris på høy kvalitet, vil anerkjenne valget. Det er nok av grå murer, triste peiser, og nakne piper, det meste kan få ett friskt pust med fasadestein. Fasadestein er vakkert så mange steder, og det finnes nesten ikke begrensninger for hvor det kan brukes.

5. Stein til fasade er billigere enn du tror!

Om en tar hensyn til levetid og vedlikeholdskostnader er fasadesteinsprodukter billig. Smartstone har også de beste prisene på fasadestein, ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.