Granitt for uteområde

Frem til midten av 1900-tallet var naturstein eneste alternativet som belegningsmateriale i offentlige og private uteareal. Så ble betongprodukter og asfalt vanligere. De senere år har derimot naturstein fått en renessanse, og grunnene til det er åpenbare: naturstein er vakkert, miljøvennlig og slitesterkt. 

Granitt er en dypbergart, den har størknet sakte dypt nede i jordskorpen. Den er massiv og hard, noe som gjør at granitt er mye brukt på områder som krever et slitsterkt og robust materiale uten behov for vedlikehold. 

For de aller fleste er det viktig å ha et uteområde eller en hage man kan trives i. At uterommet blir en forlengelse av huset eller hytta. Et sted du ønsker å tilbringe tiden din. Uansett om du ønsker et praktisk eller estetisk uterom, om det er lek og aktivitet eller blomster og fontener som er i fokus i ditt utemiljø – så vil naturstein passe inn. 

Smartstones brostein i granitt er Norsk larvikitt fra Larvik. Brosteinen er grå i fargen og egner seg godt i hager, gårdsplasser og i oppkjørsler. Les mer om vår brostein her. 

Smartstones granittblokker og granittkantstein kommer fra Vietnam, de er lys grå med noe fargespill. Solide, vedlikeholdsfrie, vakre og tidløse.

Ønsker du å forstørre utearealet ditt, å bygge opp en skråning i hagen med en søttetmur? Eller kanskje du heller trenger en solid trapp? Les mer om Smartstones granittblokker her. 

Ønsker du kantstein til innkjørsel, parkeringsplass, hage eller blomsterbed? Les mer om Smartstones granitt kantstein her

Granitt passer godt inn i den norske hagen og uteområde. Det vil kunne brukes for å lage gode løsninger i ditt utemiljø, enten du har en flat eller bratt tomt. Trenger du tips til hageplanlegging og hagedesign av din hage? Vi er behjelpelig med vår fagkunnskap. Ta kontakt med oss!

Kontakt oss

Trenger du tips til hageplanlegging og hagedesign? 

Send tegninger, eller ta mål av det aktuelle område, og vi vil sende deg ett uforpliktende tilbud tilbake.

Mail: post@smart-stone.no

Vi er behjelpelig med vår fagkunnskap, ta kontakt om du har spørsmål!

Legg igjen navn, epost og din beskjed i meldingsboksen under. 

Eller ring oss på +47 90 75 77 48

Kontakt Oss
Personvernerklæring *